dinsdag 29 oktober 2013

Shop till you pop in het centraal station van Antwerpen

Tijdens de maanden november en december neemt Souplesse Oblige één van de juwelierszaakjes over in het Centraal Station.

Atelier Pistolet en de NMBS hebben elkaar gevonden in hun strijd tegen de leegstand in Antwerpen en organiseren een pop-up gallery in de winkelgalerij van het station.

We hebben het hier niet over één pop-up shop, maar wel over 6 winkelruimtes die worden overgenomen door webshops en ontwerpers. De tijdelijke boetieks bieden mode, accessoires, juwelen, kinderspullen, retromeubelen en meer.

Souplesse Oblige is één van de webshops in de pop-upshop van Atelier Pistolet. Mijn shop is trouwens niet de enige met een Franse naam. Zou het een trend zijn? Je vindt er ook collecties van L'essentiel de Marcelle, La Femme Garniture, Chevaliers des pieds...

Vanaf 2 november zijn de winkels open van dinsdag tot en met zondag van 11 tot 19 uur.

Een tip van Wifty en ex-collega Ann Lemmens: investeer in een modieuze workout outfit! Volgens Ann is dat één van de 15 musthaves voor een vrouw van 50.

Geldt dit niet evenzeer voor vrouwen van 30 en  40? Wij willen daar nog graag aan toevoegen dat ook elegante en stijlvolle homewear een prima investering is. Want een maatpakje, kokerrok, jeans...  hoe mooi ook, is niet écht comfortabel om thuis in rond te lopen. Dat kan dan weer wel in bijvoorbeeld de zalige broeken en truien van Deha. Bovendien kan je zonder schroom in je comfy Souplesse Oblige-outfit even snel naar de supermarkt.

Bestel onze homewear online op www.sodancewear.be of shop live in de pop-upshop aan de Pelikaanstraat.

Eveneens in de aanbieding: exclusieve Knuffelbos-T-shirts, getekend door één van de Slimste Mensen ter Wereld, Humo's huiscartoonist Jeroom!!

Pop zeker eens langs!



Locatie van de pop-upshop van Atelier Pistolet (adults) met Souplesse Oblige:


Links: