donderdag 25 april 2013

Lenteactie: T-shirts aan -15%

T-shirts zijn er in allerlei soorten en maten. Je kan ze chic of sportief combineren, zo lezen wij in Vitaya.

De tips uit het tijdschrift heb ik hier toegepast op de T-shirts die je momenteel aan 15% korting op sodancewear.be kan kopen.

Elegant sportief
Combineer een casual T-shirt met een aparte broek of rok en je hebt een bijzondere look.


Zeg het met prints
Draag een T-shirt met opdruk nonchalant op een jeans of short.


Op en top vrouwelijk
Met een shirt met drapage of glans loop je er meteen chic en vrouwelijk bij.


En nu maar shoppen op sodancewear.be

'Fashion has two purposes: comfort and love. Beauty comes when fashion succeeds.'
- Coco Chanel

Voor comfort en liefde moet je bij Souplesse Oblige zijn
- Heidi

maandag 15 april 2013

De roze fabriek

Stand Souplesse Oblige
Frans Deboosdoener boycot Souplesse Oblige! Zo voelt het althans: eerst laat hij het sneeuwen tijdens de lenteverkoop van Souplesse Oblige en vervolgens voorspelt hij één enkele zomerse dag op de datum van de ééndagsmarkt De Bonte Fabriek.

Gelukkig duurt het toch wel even voor de zon doorbreekt zodat het vooral 's ochtends een gezellige drukte is in 't Bau-Huis in Sint-Niklaas.

Geflankeerd door originele juwelen uit keramiek van Karwij aan de ene kant en Belgische en Scandinavische kinderkleding van Little Rebel aan de andere kant, baden wij in een rozige gloed. Tja, die rode panelen bovenaan 't Bau-Huis ogen wel mooi aan de buitenkant, maar binnen bezorgen ze ons hoofdpijn en een roze collectie sportkleding.

We zien héél véél zwangere vrouwen tussen het beurspubliek, de stand van De Pamperfee met babyspeeltjes en -cadeautjes aan de overkant heeft dan ook veel bezoekers. Zwangere dames en zeker ook moeders met kleine kindjes hebben eveneens baat bij de comfortabele kleding van Deha, Freddy en Souplesse Oblige. Bukken, trekken, oppakken, spelen... gaat allemaal veel beter in een elastische broek van Souplesse Oblige. Verder herkennen we tussen het publiek ook een ballerina aan haar mooie statische houding en een lesgeefster dans aan het enthousiasme voor onze merken.

Ben ik een tevreden standhouder van De Bonte Fabriek? Op de organisatie van de beurs valt niet veel aan te merken en ondanks het prachtige weer waren er best veel bezoekers. Maar onze aanpak kan beter: meer enthousiasme, een beursactie, een open stand...


Daar gaan we volgende week aan werken, want zondag 21 april vindt u ons in De Malt in Boortmeerbeek voor de ééndagsmarkt De Winkelstraat. Het wordt een uitdaging! Hoe gaan we een open stand creëren als we maar 2 bij 2,5 meter hebben terwijl we in Sint-Niklaas een meter meer hadden? En dan delen we onze stand ook nog eens met Natuuurlijk! Samen zijn we wel dubbel zo creatief en dubbel zo enthousiast!

Wat Frans Deboosdoener ook mag voorspellen, laat u niet tegenhouden en kom zondag langs in De Malt in Boortmeerbeek tussen 10 en 17u. Souplesse Oblige en Natuuurlijk zullen er zijn alsook Ecuina (ecologische keukenspullen), Goldfish (coole kinderkleding), The Present (originele cadeaus) en nog veel meer.

Tot zondag
Heidi

donderdag 11 april 2013

Aangenaam shoppen op sodancewear.be

Wanneer je in een fysieke sportzaak op zoek gaat naar een leuke sportbroek, kom je langs rekken met verschillende merken, modellen, bijpassende topjes en t-shirts... Een attente verkoopster reikt je een andere kleur aan of een matching truitje. Online in de Souplesse Oblige-shop ben ik niet aanwezig om je te helpen bij je zoektocht.

Met de indeling volgens model, merk, kleur en sinds kort ook volgens sport, help ik je al goed op weg. Maar het kan nog beter, zo leer ik van de grote concurrenten. Wanneer je een broek gevonden hebt die je leuk vindt, toon ik je sinds vandaag of ik het model ook in een andere kleur heb, of een ander model in dezelfde kleur én een leuke combinatie. Zo snuister je alweer op een andere manier door de zomercollectie van Deha. Attent toch?

Een voorbeeld:



Speciaal voor u geselecteerd:
kniebroek in dezelfde kleurcombineer met de grijze sweaterzelfde model in cuban sand
Een kuitbroek in dezelfde
kleur icy grey

€ 55,00 
Combineer met de grijze sweater
€ 55,00 
Hetzelfde model maar in
de kleur cuban sand

€ 88,00


Ook voor de andere merken -Freddy, Pixie, Wellicious- wil ik gelijkaardige en bijpassende artikelen tonen, maar op het webshopplatform van mijnwebwinkel is het een omslachtige aangelegenheid. Maar attent als ik ben, breng ik dat zo snel mogelijk in orde... 

Na de beurs, want nu moeten we eerst inpakken. En de paravan is nog niet klaar!

vrijdag 5 april 2013

Bezoek Souplesse Oblige op de beurs

sodancewear.be blijft in de eerste plaats een webshop, maar verkopen doe ik niet enkel vanachter mijn computer. Souplesse Oblige komt naar u toe!

Je kan een Soirée Souplesse boeken: een homeparty met sportkleding en homewear van Freddy, Deha en onze andere merken. 

Met het aantal webshops lijkt ook het aantal webshopbeurzen te stijgen. Souplesse Oblige werd geselecteeerd voor 2 beurzen in april:


De Bonte Fabriek

Op zondag 14 april staat Souplesse Oblige op de ééndagsmarkt in 't Bau-Huis in Sint-Niklaas.
108 standen! Maar liefst 2000 mwinkelplezier. Behalve onze sportkleding vindt u er kinderkleding, cadeau-artikelen, juwelen... en de ecovriendelijke damesbasics van Natuuurlijk!
10 tot 18 u
Inkom = 1 euro
Meer info op www.debontefabriek.be



De Winkelstraat

Een week later, op zondag 21 april vindt u Souplesse Oblige en Natuuurlijk! samen in De Malt in BoortmeerbeekEen 30-tal webwinkels en creatievelingen presenteren kwalitatieve en originele spulletjes.
10 tot 17 u
Inkom = gratis
Meer info op www.dewinkelstraat.com




Bekijk ook de advertentie in Steps van Mechelen & Lier (pag. 52)




Bezoek de Showroom van Souplesse Oblige & Natuuurlijk!
Adres: Muggenberglei 224, 2100 Deurne
Volgende open showroom: 27 april, 13-17u
Ook welkom op afspraak: dat kan overdag op maandag, dinsdag en donderdag of in het weekend.

Organiseer een Soirée Souplesse
Homeparty met sportkleding en homewear van sodancewear.be
Vragen: heidi@sodancewear.be of 0472/59 38 39

donderdag 4 april 2013

Souplesse Oblige komt naar u toe

Zachte, aangename stoffen en uitstekende pasvorm! Ik kan het niet genoeg zeggen op mijn website. Als u bekend bent met de merken Deha, Freddy, Wellicious en Pixie, dan weet u waarover ik het heb. Hebt u daarentegen nog nooit gesport in een outfit van de merken van sodancewear.be, dan wilt u de broeken en topjes misschien toch graag een keer voelen en passen...

Sinds oktober kunt u maandelijks terecht in onze showroom die we delen met Natuuurlijk! U kunt ook nog steeds langskomen op afspraak. Maar Souplesse Oblige komt ook naar u!

Soirée Souplesse

Souplesse Oblige organiseert homeparty's naar het voorbeeld van Tupperware en Upperdare. Ik kom met plezier de sportkleding en homewear van sodancewear.be bij u thuis voorstellen.

Gezellig samen shoppen en bijkletsen met vriendinnen, sportvrienden, familie, buren... 

  • Kies een avond in de week - of een namiddag in het weekend - en stuur mij een mailtje: heidi@sodancewear.be. U ontvangt vooraf een mailtje en/of flyers die u aan uw gasten kan bezorgen.
  • Een tiental gasten zou leuk zijn. Deel zeker voldoende uitnodigingen uit, want mensen kunnen op het laatste moment verhinderd zijn. Als gasten wat later toekomen, is dat geen enkel probleem.
  • Met een auto vol mooie dans- en sportkleding kom ik een halfuurtje voor de start bij u alles opstellen. Ik stel de merken even voor en dan kan er naar hartenlust gepast en gekeurd worden. U kan het gezellig maken met een hapje en een drankje.
  • Uw gasten hoeven de avond zelf niets te betalen. Het mag uiteraard, dan kunnen ze de kleding die avond nog meenemen. Gasten kunnen ook achteraf aan de gastvrouw betalen. De levering zal  ongeveer twee weken later gebeuren bij de gastvrouw.
De gastvrouw wordt uiteraard beloond: u mag voor 10 % van het verkochte bedrag aan artikelen uitkiezen!

Hebt u nog vragen, aarzel niet en mail naar heidi@sodancewear.be of bel me op het nummer 0472/59 38 39.

Showroom van Souplesse Oblige & Natuuurlijk!
Adres: Muggenberglei 224, 2100 Deurne
Volgende open showroom: 27 april, 13-17u